Gyakorlatok


5 perc a jelenlétért!

Egy csokor gyakorlat a mindennapokra.


Tedd fel a polcra!

Biztos találkoztál már olyan helyzettel az életed folyamán, amikor izgultál, legyen az egy vizsga vagy egy verseny, de akár egy állásinterjú, de bármit hozhatnék még példának, ahol számodra ismeretlen, vagy „nem annyira kívánatos” szituációhoz érkeztél meg.

„Húzd ki a fejed a hurokból”

Mint láthatod a címet, idézőjelbe került. A hurok, amire gondolok ezzel a címmel, sokkal inkább élethelyzetek jelent, mint a szó klasszikus értelmében vett hurkot.

Két lépés

Kerülhetsz az életedben olyan helyzetekbe, amikor azt érzed, hogy lefagysz. Nem tudsz megmozdulni, hirtelen eltűnik minden gondolat a fejedből, képtelen vagy a cselekvésre. Vagy csak egyszerűen már annyiszor élted át ugyanazt a reakciót, hogy már eleged van belőle.

Esti „takarítás”

Sokan, sokféleképpen megfogalmazták már azt, hogy minden este érdemes számvetést készíteni az aznapi eseményeinkről, összegezni a napot. A Tolték tanításokban az összegzés az egyik legjelentőségteljesebb gyakorlat. Ez egy kicsit más, mint amivel eddig találkozhattál.

„reggeli kávé”

A Tensegtrity-s berkekben ez a gyakorlat a „reggeli kávé”, ami természetesen nem csak reggel végezhető.  Bárhol, bármikor, bármennyiszer végezhető ott, ahol van egy oldalra kitárt karnyi helyed. Irodában, reggelizőben, hálószobában, tényleg bárhol.

Képek, információk, kötődés felszámolása – csak két lélegzet

Az általunk örzött képek felszámolása, azaz a személyiségünket alkotó információkhoz való kötődés felszámolása.

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató