Aktuális


Aktuális események, rendezvények, programok, melyekre eljöhettek, csatlakozhattok.

Több mint 15 éve szervezek és vezetek találkozókat, táborokat. Évente többször sor kerül összejövetelekre, majd minden alkalommal más és más témát választva.  A témákat többnyire az épp aktuális felismerésekhez igazítva állítom össze.

Egyre jobban körvonalazódik bennem az, hogy elkezdjem újra, új résztvevőkkel, egy folyamatos, akár havi rendszerességgel, mindazt összerendezve átadni, ami összegyűlt az elmúlt, több, mint 30 évben. Többségében a mexikói Tolték tanítások, (Carlos Castaneda vonalán) az ezzel kapcsolatos saját tapasztalásaim és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlatok, valamint az észlelést kitágító technikák gyakorlati elsajátítását adnák a leendő részvevőknek.  Ezek a gyakorlatok nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, megtapasztalhassa bárki azokat a dolgokat is, amik túlmutatnak az öt érzékszervünk által összeállított világképen. Ennek tematikája és keretei még kidolgozás alatt állnak.

Vannak olyan lehetőségek, mint pl. a Rebirthing – Újjászületés, amit minimum fél évente lehet/érdemes megismételni. Ez a gyakorlat az egyik általam megismert legerősebb tisztító gyakorlat, mind fizikai, mind szellemi szinten.

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató