Rebirthing – Újjászületés


Mi a Rebirthing és miben segít Téged?

Vannak vissza-visszatérő problémák az életedben?

Amikkel sokszor szembesültél már, többféle módszerrel próbáltál változtatni rajta, de újra ugyanabban az élethelyzetben találtad magad ismét?

Ennek oka egy korábbi esemény, melyet érzelmi hatása, fájdalmas volta miatt száműztél a tudattalanodba. Ezáltal determináltad azt is, hogy mint a bumeráng, újra és újra visszatér Hozzád külső esemény formájában, hogy szembesítsen, amíg meg nem gyógyítod azt magadban. Talán már nem is emlékszel ezekre az eseményekre.

A Rebirthing azoknak ajánlott, akik szeretnének szembenézni a régóta fennálló problémával és megoldani azt egy erőteljes, és ezáltal gyorsabb úton, ezért az igazán elszántaknak javasolt  ez a technika.

Mit tapasztalhatsz a Rebirthing hatására?

 • Segít akár az elfojtott érzelmek, traumák feldolgozásában is

 • Hozzájárul a pozitív önkép kialakulásához, az önbecsüléshez

 • Növeli az öntudatosságot

 • Elősegíti a kreativitást

 • A negatív gondolatok elengedésében támogat

 • Csökkenti a stresszt és a szorongást

 • Felszámolja a függőségeket okozó érzelmi hatásokat, az önpusztításra való késztetést

 • Több öröm és boldogság megélésében segít

 • Az önismeret fokozásával harmonikusabb emberi kapcsolatokat eredményez

Fontos tudni:

A gyakorlat nem tud senki helyett megoldani semmit, de esélyt ad arra, hogy a felszabadított energiákat újra irányba állíthasd, lehetőleg más irányba, mint ahogy eddig tetted.

A 2 napos tréning során megtanul minden résztvevő egy 3 fázisú légzést.  Miközben a légzést gyakorolja, a társa különböző pontokat (78db) stimulál a testén. Ennek köszönhetően jelentkezhet egyfajta fájdalomérzés is, ez a felszabaduló energiák kiáramlása miatt jelenik meg.

A programra 18 éven felüliek jelentkezhetnek.

Találkozók

Tapasztalatom a Rebirthinggel

Amikor 25 évvel ezelőtt foglalkozni kezdtem a Rebirthinggel, körülbelül 2-3 óra volt, mire egy résztvevő összes pontján végig mentünk. Komoly fájdalommal járt, de a vége mindig felemelő volt. Párokban dolgoztunk és dolgozunk ma is.

Mára ez az időtartam redukálódott 50-75 percre, a fájdalom minősége átalakult, sokkal inkább átvette a helyét a tudatosság. Ez azt jelenti, hogy nagyon komoly változások történtek mind emberileg, mind energetikailag a világban.

Ezeket a változásokat magamon is megtapasztaltam az évek alatt, a kiüresedés élménye máig elkísér.

Érdekessége ennek a változásnak, hogy sokkal kevesebb azok száma, akik mindent egy lapra föltesznek és végig csinálják. Te közéjük tartozol?

 • „A Rebirthing gyakorlattól egy totális szellemi kiüresedést és testi megtisztulást, egy igazi újjászületést vártam.
  Elképzeléseimet felülmúlva, egy egész más élményt éltem meg. Valójában megtanultam, hogy elég egyszerűen csak a légzésemre koncentrálni, eközben különböző nyomási pontokon az elért különleges állapotban köszönhetően eltávoznak az engem megkötő, nyomasztó korlátaim. Ez igaz szellemi, lelki és fizikai síkra egyaránt. Az ehhez tartozó rövid önmegtartóztató diéta külön hozzásegítette a testemet a méreganyagok leadására.
  A különleges hétvége után, egy semmihez nem hasonlítható felszabadult érzés maradt bennem. Berögzültségeimet könnyen elengedve az életem bármelyik síkját könnyen újragondolhatom. Újjászületés, újratervezés!”

  Preiner Marianna
 • Éreztem, hogy a Rebirthing gyakorlatra nekem most szükségem van. Nem tudtam, hogy mi ez, de mégse tévedtem vele kapcsolatban. Erőteljes, és hatékony. Olyan, mint amikor egy üvegbe beszáradt a paradicsomlét, és a bele öntött vízzel jó alaposan felrázzák, aztán kiöntik a trutyit. Minket is jó alaposan összeráz, de aztán ott marad a tiszta, üres üveg. Így érzem most magam utána. Kiürültnek – ami egyáltalán nem negatív – és semlegesnek. A történések is ilyenek most a világomban: Nem jók, nem rosszak, csak VANNAK. Remélem így is marad, mert ez az állapot most NAGYON JÓ!

  Kovács Éva
 • Eddig két alkalommal vettem részt Rebirthingen, 6 év különbséggel, és mindkét alkalom komoly felismeréseket és változásokat indított el az életemben. A legcsodálatosabb, hogy nem egy újabb elmélet, amit jól esik elhinni, hanem néha nagyon durva, mély, de ugyanakkor valódi és újszerű tapasztalás, aminek az emléke és hatása évekig elkísér. Nagyon hálás vagyok Tibornak, hogy lehetőséget nyújt ilyen tapasztalatok megélésre, de főleg azért, hogy végig olyan biztonságban éreztem magam, ami nélkül neki se indulnék egy ilyen útnak.

  Juhász Tímea
 • Rebirthing-újjászületés… Nekem nem mondott semmit, egészen addig, amíg saját magamon meg nem tapasztaltam. Hihetetlen csoda érzés. Soha nem gondoltam volna, hogy a légzés technikája erre képes,hogy el lehet jutni abba az állapotba, ahol az elme kikapcsol és a fájdalom legyőzhető, ha csak a légzésedre figyelsz. Mindenki képes rá, semmi különös képesség nem kell hozzá, csak lélegezni. Tibor profikat megszégyenítő tudással és tapasztalattal felügyeli a foglalkozást, ami ezáltal teljes biztonságban zajlik. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Amit pedig utána érzel, az a könnyedség az üresség pozitív érzése, ami rajtad múlik, hogy mivel töltöd újra.

  Kersner Andrea

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató