Személyes konzultáció


Miben segít Téged a személyes konzultáció?

A leggyakrabban az energia mindennapos és sokszor indokolatlan hiányával, visszatérő problémás élethelyzetekkel, kapcsolati nehézségekkel – legyen az munkahely, párkapcsolat, gyerekek – vagy olyan betegségekkel kapcsolatban fordultak hozzám, aminek a kialakulására nem mindig találtak megfelelő válaszokat. Volt olyan is, aki tanulni akart tőlem – azokat technikákat – amikkel megismerkedtem az életem folyamán, legyen szó a Tolték tanításokról, meditációs technikákról, vagy a  Reikiről.

Legyen azonban bármi is a miérted, amire a választ keresed, a kulcs bármilyen élethelyzeted megoldásához Nálad van.

Amiben segíteni tudlak, hogy megtaláld ezeket a kulcsokat, és megszabadulj mindattól, ami akadályoz ezek felismerésében. Mindeközben lépéseket teszünk együtt, hogy meg is tudd változtatni az addig megváltoztathatatlannak tűnő élethelyzeteket.

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Az első lépés egy 1 órás konzultáció, (ez lehet személyes, vagy történhet online is), mely díj- és kötelezettségmentes. Itt tudod megfogalmazni, mi foglalkoztat, mi az, amire megoldást keresel. Tulajdonképpen ez egy ismerkedés mindkettőnk részéről.

Ezután dönthetsz arról, hogy együtt dolgozunk-e tovább, és ha igen, milyen módon.

Ekkor kapsz választ arra is, hogy a csoportos programok valamelyike, vagy az egyéni konzultáció segít Téged inkább az adott helyzetedben.

Amikor úgy döntesz, hogy elindulunk együtt az úton, a munkánk ideje Tőled, a szándékod erősségétől, és a célodtól függ. Ha a szándékod tiszta és erős, célba érsz.

Szeretettel várlak!

találkozók
 • Tibor szinte az egyetlen olyan terapeuta az életemben, aki nem dicsér halálra, sőt! – egy-egy dicséretére akár éveket kell várni, de ha az ott és akkor megtörténik, akkor okkal történik. Azt hiszem mindannyiunknak szüksége van egy őszinte tükörre ahhoz, hogy életben maradjunk, nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is, hogy éljünk és lélegezzünk. Bár sok utat bejártam már életemben jó és rossz értelemben véve is, Tiborhoz mindig visszataláltam ezidáig, mert valami olyat kapok tőle, amit mástól nem. Az, hogy ez micsoda, annak járjon utána az, aki mer.

  Kristóf Norbert
 • Mindig tiltakozom az ellen, hogy elmenjek, de mára megtanultam, hogy ez jó! 🙂 Mármint a tiltakozás, mert megtapasztaltam, hogy a változástól retten meg bennem valami. Annyi mindennel foglalkoztam már ami tudatos szinten megvolt, láttam, vagy megmaradt egy érzés belőle akár tegnap akár gyerekkoromban. A tudatalattimhoz viszont nem férek hozzá / nem tudok bizonyos emlékképeket előhívni, de azokkal a módszerekkel ahogyan Tibor dolgozik ide is eljutok – a változás egyszerűen megtörténik. Azután megkönnyebbülök, egyre több energiám szabadul fel, egyre jobban emlékezem – változok én is és körülöttem is változnak az emberek. Fantasztikus! Tiszta Jedi 🙂

  Szőke Péter
 • Több éve ismerem Tibort, és olyan meglátásokat, megoldásokat kaptam a vele való közös munka során, amik több évtizedes problémákat oldottak meg.
  A mostanában egyre elterjedtebb spiri rózsaszín köd helyett tisztánlátást kap az, aki segítséget kér tőle, és hajlandó szembenézni azzal, amit ezáltal lát.
  Tibor gyakorlatban működő technikákkal dolgozik, melyeket intuícióból ad át, mindig segítő szándékkal. Figyelembe véve a hozzá forduló határait.

  Besnyő Gyöngyvér

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató