Találkozók

Rebirthing – Újjászületés

Az újrakezdés majd minden ember vágya, de legalább is sokan gondolnak arra, hogy „de jó is lenne mindent újra kezdeni, ezzel a tapasztalással, amim már megvan, biztos sok mindent másképp csinálnék.”

Ezt a lehetőséget nem tudom felkínálni senkinek, de létezik egy olyan erőteljes gyakorlat, ami segítségével esély nyílik az eddigi életünk tapasztalatainak intenzív felszabadítására. Ez a Rebirthing –Újjászületés. Nem mondhatom azt, hogy ez a gyakorlat mindenre ad megoldást, de el lehet jutni egy olyan mélységű kiüresedésbe, ami már közel van ahhoz, ahogy egy újszülött érezheti magát.

Mire jó ez a kiüresedés?

Ha már felfedezted az életedben, hogy nehezen változnak meg körülötted, benned a dolgok, nehéz döntéseket hoznod, megváltoztatni a szokásokat, pl. letenni a cigarettát, változtatni azokon a beidegződött reakciókon, amik már a „sírba visznek”, vagy akár a táplálkozási szokásodon (az esti nasik elhagyása), de bármit, amiről úgy gondolod, hogy idejét múltak az életedben, akkor érdemes lehet belevágni az újjászületés gyakorlatába. Megújulva minden sokkal tisztábban látszik, ezáltal érthetőbbé is válik. Kiüresedve, a befolyásoló, megakasztó reakciók nélkül sokkal könnyebb döntést hozni, változást elérni az életünk bármely területén.

Vannak a testünkön ún. érzelem elengedő pontok, amelyek stimulálásával a megrekedt energia felszabadul és kiürül. Persze ezek a pontok önmagukban „csak” különböző energia pályákhoz, vagy trigger pontokhoz kapcsolhatók, de ha összekapcsoljuk a többfázisú légzéssel, akkor elképesztő energia aktivitásnak lehetünk a tanúi. Olyan mélyen rejtőző információk, elfojtott érzelmek, fájdalmak, emlékek is a felszínre kerülhetnek, amik talán soha nem bukkannának elő egy normális élet során. Sok „csodát” tapasztaltam már meg a gyakorlatok során, akár magamon, akár másnál is, amikor én voltam a segítője, illetve amióta (több mint 25 éve) vezetem ezt a gyakorlatot.

Mit érdemes tudni erről a gyakorlatról?

Ez egy párban végzendő gyakorlat, 2 napos, azaz 2 nap alatt 2x csináljuk végig az egészet. Szükséges hozzá jó adag elszántság, de aki az újjászületést választja, azt másképp nem is lehet megtenni. Minden résztvevő elsajátítja a többfázisú légzéstechnikát, ami a legfontosabb része az egész gyakorlatnak. A testen bejelöljük előre az összes pontot, nagyon pontosan, amiket majd stimulálni fogunk a gyakorlat során. Ez lehet érintés, masszírozás, vagy nyomás is, attól függően, kinél mit rejtenek a pontok. Ez járhat fájdalommal is, de ha a résztvevő csak a légzésre figyel, akkor ez minimálissá tehető. Csak nagykorúak vehetnek részt rajta. Hozzá tartozik még egy táplálkozásbeli visszafogottság, ami annyit tesz a hagyomány szerint: napi 4 db háztartási keksz és pár db alma. A gyakorlat során hihetetlen méregtelenítés indul be a testben is, ezt támogatjuk meg a visszafogott táplálkozással. Amúgy sem árthat meg senkinek, ha a szokásos esti nasijától egy kicsit eltávolodik. Sőt, ráébredhetünk arra is, hogy mennyi mindenben befolyásol bennünket az, amit magunkhoz veszünk a táplálkozáson keresztül. Summa summarum: nagyon sok vizet megiszunk a 2 nap alatt, miközben minimalizáljuk a táplálék bevitelt, ja, és közben Újjászületünk!

Ki gondolná azt, hogy elég lélegezni ahhoz, hogy újjászüless! 😊

Bővebben itt tudsz olvasni a gyakorlatról: ITT.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, további tájékoztatást a részletekről itt tudsz kérni.

Egy olyan gyakorlatról van szó, ami egy évben csak 2x van, szóval ne habozz, jelentkezz! 🙂

Jelentkezés határidő: 2022. 05.02.

esemény, rebirthing

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató