vedd kézbe az életed

Vedd kezedbe az életed!

Hogy érzed magad? Sikerül függetlenítened magad valamelyest mindattól, ami most történik körülötted?  Lehet, hogy azt érzed, hogy már úgyis mindegy? Tiszta őrület, ami most történik? Vedd kezedbe az életed! 

Való igaz. Gyerekkorunkban nem hinném, hogy bármelyikünk is ilyen jövőről álmodott. Sőt!

Most minden olyan kusza és félelmetes. Óriási lett a nyomás, ami ránk akar nehezedni, de persze biztos van olyan is, aki képes meglovagolni a változás hullámait. Mi tudsz tenni azért, hogy ne nyeljenek el a hullámok? 

Biztos sok jó tanácsot kapsz, például meditálj, táplálkozz egészségesebben, mozogj többet stb. Ezek valóban segíthetnek, de mi van akkor, ha egyszerűen nem megy a meditáció (elcsendesedés), nincs időd, lehetőséged törődni azzal, hogy hogyan táplálkozz, vagy egyáltalán, amikor a nap végén esélyed lenne a mozgásra, már hulla fáradtnak érzed magad?

Vedd kezedbe az életed!

Nem mindenki tudja beosztani az idejét mindenféle más teendő miatt, munka, család, bármi más. Ezért egy olyan találkozót (tréninget) szervezek, ahol a szűkre szabott 2 napunk alatt megtanítunk magunknak egyszerű gyakorlatokat. Ezek lehetőséget adhatnak arra, hogy ne kelljen várni a megfelelő pillanatra ahhoz, hogy legyen időnk magunkkal törődni. Mit is jelent ez? Bármelyik pillanatban képes legyél kilépni az épp aktuális energia pazarló szituációból, vagy leállítani azokat a folyamatokat, amiktől a nap végére csak a fáradtság marad.

Tudom-tudom! Sokszor hallhattad már ezeket, talán még ki is próbáltál dolgokat, de mégsem sikerült elérned az áhított változásokat. Igen, ez így működik általában. De, ha eleget gyakorlunk valamit, ami képes előidézni a változást, bármi megtörténhet. Gondolj bele: mennyiszer „gyakoroltad” már azt, hogy olyan szituációkat ismételtél, amik végére teljesen kimerültél?

Meg lehet szakítani ezeket, ki lehet lépni belőlük, akár úgy is, hogy nincs figyelmed rá. Mert itt csúszik el majdnem minden. Nem vesszük észre. De, ha máshonnan közelítjük meg az adott dolgot, az képes úgy megváltozni, hogy csak azt vesszük észre, hogy nem az történik, ami szokott.

Kíváncsi vagy? Találkozzunk, gyakoroljunk együtt!

  • Bővebb infó, jelentkezés: https://almombanebren.hu/kapcsolat/
  • Helyszín: Mátraszele, Napfénydomb vendégház
  • Részvételi díj: 35 000 Ft, amely tartalmazza a szállást is.
  • Önellátó, teljesen felszerelt konyha vár bennünket, de a környékbeli éttermekből is lehet kérni ételeket.
  • Időpont: 2022. 09. 24-25.; Kezdés szombat 10 órakor, befejezés vasárnap kb. 17 órakor
  • Jelentkezés határidő: szeptember 15., 15 000 Ft foglaló befizetésével.

Várlak Szeretettel!

esemény

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató