morfogenikus

Munka/játék a morfogenetikus mezőben

Kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent rejthet egy olyan epizód az életedből, ami a mostodra is rányomja a bélyegét? Vagy vannak olyan dolgok, vágyak az életedben, amik valamiért nem akarnak megvalósulni? Netalán olyan félelmek kerültek az életedbe, amiknek nem találod a forrását? Esetleg már foglalkoztál velük, de nem sikerült rátalálnod a kiindulási pontjára?Történetesen olyan dolgokat is csinálsz, amiket alapvetően nem is akarnál csinálni?

Ez a munka/játék a családállítás alapjaiból kiinduló technika, de mégis kicsit más.Miben más? Nem csak a klasszikus feltárás – oldás – elrendezés technikáját foglalja magába, hanem a megjelenő információk, az azokhoz kapcsolódó energiák áthelyezését, a hozzájuk valókapcsolódásunk kioldását végezzük. Kiürítjük a kötődésekben lévő saját energiáinkat, hogy a programozottság feloldódjon és eltűnjön az életünkből.

Ha van kedved megismerkedni ezzel a módszerrel, ahogy én szeretek ebben tevékenykedni, együtt dolgozni/játszani, vagy már gyakorlott családállító vagy, aki szeret abban az energiába nmozogni, dolgozni, létezni, akkor jelentkezz!

Ha kérdésed van és állítani szeretnél rá, akkor a részvételi díj 10.000 Ft. De „csak” ha segítő szeretnél lenni és megtapasztalni egy különleges jelenlétet, akkor ingyenes.

  • Időpont: 2022.02.12. 10-18-ig
  • Helyszín: Dunakeszi

További részletekért vedd fel velem a kapcsolatot!

állítás, energia, esemény, morfogenetikus mező

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató