MUNKA/JÁTÉK A MORFOGENETIKUS MEZŐBEN!

Az iskolakezdésig az utolsó, ha úgy érzed, használd ki!

Kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent rejthet egy olyan epizód az életedből, ami a mostodra is rányomja a bélyegét? Vagy a bakancslistád már rongyosra lett hajtogatva, de még mindig nem valósultak meg a dolgok róla? Netalán olyan félelmek kerültek elő az életedben, amiknek nem találod a forrását? Esetleg már foglalkoztál velük, de nem sikerült rátalálnod a kiindulási pontjára? Történetesen olyan dolgokat is csinálsz, amiket alapvetően nem is akarnál csinálni?
Ez a munka/játék a családállítás alapjaiból kiinduló technika, de mégis kicsit más.

Miben más?

Nem csak a klasszikus feltárás – oldás – elrendezés technikáját foglalja magában, hanem a megjelenő információk, az azokhoz kapcsolódó energiák feloldásán is dolgozunk. Kiürítjük a kötődésekben lévő saját energiáinkat, hogy a programozottság feloldódjon és eltűnjön az életünkből.

Ha van kedved megismerkedni ezzel a módszerrel, ahogy én szeretek ebben tevékenykedni, együtt dolgozni/játszani, vagy már gyakorlott családállító vagy, aki szeret abban az energiában mozogni, dolgozni, létezni, akkor jelentkezz!

Ha kérdésed van és állítani szeretnél rá, akkor a részvételi díj 15.000Ft. De „csak” ha segítő szeretnél lenni és megtapasztalni egy különleges jelenlétet, magad is gyógyulni azáltal, hogy aktívan részt veszel a játékban, akkor az 5.000 Ft.

  • Időpont: 2023.08.05. 10-18-ig
  • Helyszín: Budapest IX.ker. József Attila ltp.

esemény, morfogenetikus mező

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató