MUNKA/JÁTÉK A MORFOGENETIKUS MEZŐBEN!

Izgalmas évnek nézünk elébe, legalább is nagyon sokan beszélnek erről, köztük én is 😊.

Van-e valami most, ami már egy ideje foglalkoztat, de, valahogy nem sikerül teljesen a közelébe kerülnöd? Esetleg meg szeretnéd nézni más nézőpontokból is?

Gyere el a következő lehetőségre!

Ez a munka/játék a morfogenetikus mezőben a családállítás alapjaiból kiinduló technika, de mégis egy kicsit más.

Miben más? Nem csak a klasszikus feltárás – oldás – elrendezés technikáját foglalja magában, hanem a megjelenő információk, az azokhoz kapcsolódó energiák feloldásán is dolgozunk. Kiürítjük a kötődésekben lévő saját energiáinkat, hogy a programozottság feloldódjon és eltűnjön az életünkből.

Ha van kedved megismerkedni ezzel a módszerrel, ahogy én szeretek ebben tevékenykedni, együtt dolgozni/játszani, vagy már gyakorlott családállító vagy, aki szeret abban az energiában mozogni, dolgozni, létezni, akkor jelentkezz!

Jelentkezni itt tudsz: https://almombanebren.hu/kapcsolat/  bármelyik elérhetőségen!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent rejthet egy olyan epizód az életedből, ami a mostodra is rányomja a bélyegét? Vagy a bakancslistád már rongyosra lett hajtogatva, de még mindig nem valósultak meg a dolgok róla? Gyere el: újabb munka/játék a morfogenetikus mezőben!

Netalán olyan félelmek kerültek elő az életedben, amiknek nem találod a forrását? Esetleg már foglalkoztál velük, de nem sikerült rátalálnod a kiindulási pontjára? Történetesen olyan dolgokat is csinálsz, amiket alapvetően nem is akarnál csinálni?

Ha kérdésed van és állítani szeretnél rá, akkor a részvételi díj 15.000 Ft. De „csak” ha segítő szeretnél lenni
és megtapasztalni egy különleges jelenlétet, magad is gyógyulni azáltal, hogy aktívan részt veszel a játékban, akkor az 5.000 Ft.

Természetesen ez a lehetőség is megosztható! Ha így tennél, nagyon köszönöm!

  • Időpont: 2023.02.12. 10-18-ig
  • Helyszín: Budapest IX. ker. József A. Ltp.

esemény, morfogenetikus mező

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató