MORFOGENETIKUS

MUNKA/JÁTÉK A MORFOGENETIKUS MEZŐBEN!

Hamarosan véget ér a 2022-es év, ahogy szokták mondani, minden új év lehetőség az újrakezdésre és/vagy a változtatásra.

Ha már kipihented majd az óév búcsúztatását és szeretnél magaddal törődni egy kicsit másképp is, akkor találkozzunk az év első Munka/játék a morfogenetikus mezőben való programon!

EZ A MUNKA/JÁTÉK A MORFOGENIKUS MEZŐBEN A CSALÁDÁLLÍTÁS ALAPJAIBÓL KIINDULÓ TECHNIKA, DE MÉGIS KICSIT MÁS.

Miben más? Nem csak a klasszikus feltárás – oldás – elrendezés technikáját foglalja magában, hanem a megjelenő információk, az azokhoz kapcsolódó energiák feloldásán is dolgozunk. Kiürítjük a kötődésekben lévő saját energiáinkat, hogy a programozottság feloldódjon és eltűnjön az életünkből.

Ha van kedved megismerkedni ezzel a módszerrel, ahogy én szeretek ebben tevékenykedni, együtt dolgozni/játszani, vagy már gyakorlott családállító vagy, aki szeret abban az energiában mozogni, dolgozni, létezni, akkor jelentkezz!

Jelentkezni itt tudsz bármelyik elérhetőségen!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent rejthet egy olyan epizód az életedből, ami a mostodra is rányomja a bélyegét? Vagy a bakancslistád már rongyosra lett hajtogatva, de még mindig nem valósultak meg a dolgok róla? Gyere el: újabb munka/játék a morfogenetikus mezőben!

Netalán olyan félelmek kerültek elő az életedben, amiknek nem találod a forrását? Esetleg már foglalkoztál velük, de nem sikerült rátalálnod a kiindulási pontjára? Történetesen olyan dolgokat is csinálsz, amiket alapvetően nem is akarnál csinálni?

Ha kérdésed van és állítani szeretnél rá, akkor a részvételi díj 15.000 Ft. De „csak” ha segítő szeretnél lenni
és megtapasztalni egy különleges jelenlétet, magad is gyógyulni azáltal, hogy aktívan részt veszel a játékban, akkor az 5.000 Ft.

Természetesen ez a lehetőség is megosztható! Ha így tennél, nagyon köszönöm!

  • Időpont: 2023.01.08. 10-18-ig
  • Helyszín: Budapest IX. ker. József A. Ltp.

esemény, morfogenetikus mező

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató