rebirthing

Év végi nagytakarítás

Bizonyára Te is érezheted azt, hogy tele van már mindened a hétköznapok történeteivel. Sokszor érzed már azt, hogy el akarsz bújni a világ elől, hogy ne láss, ne hallj, ne érezz dolgokat? Ha ez így van, akkor megteltek azok a „tárolók” amik amúgy sokkal több kapacitással bírnak normál esetben. Lehet, hogy túlságosan sikerült kapcsolódnod a médiából áradó üzenetekhez, már-már ott tartasz, hogy nem tudsz sehová sem menni, ahol ne ezekkel a dolgokkal foglalkoznának folyamatosan, legyen az munkahely, bevásárló központ, vagy akár a sarki cukrászda?

Hogy érzed? Kiabál már benned valami, hogy elég? Le akarod kapcsolni a villanyt, be akarod dugni a füled, bekötni a szemed, hogy szűnjön meg az állandó feléd áradó stressz, ami a bensődet már pattanásig feszíti? Már nem működnek a régi praktikáid, hogy le tudj kapcsolódni erről az áramlásról, ami kifogyhatatlannak tűnő utánpótlással rendelkezik? Nem tudsz meditálni, már a zenehallgatás sem a régi hangulatot adja, a könyvek sem tudnak lekötni, elkoptak a sorozatok, valahogy minden megváltozott? Ilyenkor megszületik egy hiány állapot, ami törvényszerűen hiánytöltést igényel. Ez jobb esetben, csak több étellel, édességgel jár, rosszabb esetben alkohollal és egyéb függőségek kialakulásával. Ezek megszüntetésének elkezdése, átkeretezése egy fontos állomása lehetne az év végi tábor. Mert igenis vannak olyan gyakorlatok, amiket be lehet iktatni a hiánytöltések helyett.

Elfogytak az ötleteid, hogy hogyan tudnád függetleníteni magad azoktól, amik megijesztenek, elbizonytalanítanak, esetleg félelmet keltenek benned? Ha igen, akkor megtelt az életed pohara.Ahogy keleten is tanítják, ha egy pohár megtelt, nem fér már bele több, ürítsd ki a poharat. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani egyszerű, érthető, gyakorlatokkal, olyanokkal, amelyek hatásai azonnal megtapasztalhatók. Vagy, ha már ismered őket, újra átismételve megerősítheted magadban azokat. Egy csoport ereje, azonos szándékkal, sokkal nagyobb lendületet ad, mintha egyedül próbálnál bármit tenni.

Miért érdemes megismerkedned ezekkel a gyakorlatokkal: támogatnak a mindennapokban jelen lenni, kiüríteni a megtelt „tárhelyet”, lecsendesíteni, vagy kikapcsolni azokat a gondolatokat, reakciókat, cselekvéseket, amik már szokássá váltak az életedben és ezáltal akadályokat gördíthetnek eléd az életed bármelyik területén, legyen az otthon, munkahely, vagy „csak” maga az élet. Segítenek megújulni, lélegzethez jutni, nyitott szemmel járni, nyugodtan aludni, nevetni. Hazaviheted őket, megoszthatod bárkivel, aki nyitott rá. Minél több emberhez jutnak el a gyakorlatok, annál több energia mozdulhat meg ahhoz, hogy az emberek felébredjenek az álmukból esetleg a rémálmukból. Találkozzunk!

  • Tábor időpontja: 2021. december 11-12.
  • Helyszín: Szokolya-Királyrét, Hiúz ház
  • Étkezés: önellátó, illetve a közelben található éttermekben lehetséges.
  • Jelentkezni 2021. december 4-ig lehet, csakis a szállás véglegesítése miatt az almombanebren.hu/kapcsolat bármelyik elérhetőségén.
  • Bővebb információk: ugyanott.

„Minden, amit hallasz, vélemény és nem tény; minden amit látsz, nézőpont és nem a valóság”
Marcus Aurelius

Ezt pedig csak úgy, magamnak, Neked:

esemény, kérdések

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató