eld-a-sajat-eleted

Éld a saját életed!

Ezt a címet nem egy hangzatos szlogennek szánom.  Alkalmat kínálok arra, hogy megtapasztald, mi a különbség aközött, amit eddig éltél, és/vagy mi történne, ha rátalálnál a saját lehetőségeidre. Persze ez sok összetevős lehet, de az esélyt megadhatod magadnak arra a ráébredésre, hogy eddig valaki más életét/álmát élted, és milyen lenne azok nélkül élni.

Mit jelent ez?

Most szánj pár percet arra, hogy nagy vonalakban fuss végig az életeden. Mennyire hasonlít az a szüleid életére? Ha igen, akkor megláthatod, hogy nem annyira sikerült másképp csinálnod, mint ők. Hiába tettél fiatalon fogadalmakat, pl: „én nem így fogom csinálni”, vagy „én másként fogok élni”, mégsem sikerült. Vagy épp az Ő hatásukra kezdtél bele más életbe.

Ha nem, vizsgáld meg, hogy mekkora erőfeszítéseket tettél azért, hogy másképp tudj élni. Ha ebbe már elfáradtál kissé, akkor is jó választás lehet számodra ez a hétvége.

Miért?

Mindkét esetben sok-sok energiát használtál fel arra, hogy éld azt, ami sikerült eddig. Viszont ezt a sok energiát újra lehet hasznosítani, ha visszaveszed az eddigi cselekedeteidből, gondolkodás módodból.

Egyre jobban azt tapasztalom, hogy azok a dolgok az életünkben, amikkel sehogy sem boldogulunk, valamilyen rejtélyes módon kerültek oda. Viszont ez a rejtély megoldódni látszik, egyre jobban megközelíthetőek ezek az érzelmi örökségek. Ami jó hír, van mód úgy kiszállni belőle, hogy a továbbiakban még azt is elfelejtsük, hogy eddig létezett.

Amikor már energia többletbe tudsz kerülni, van lehetőséged arra is, hogy feltérképezd azokat az információkat, amik miatt úgy élted az életed, ahogy. Ezek kiiktatásával kitágul számodra a választások, az észlelések tartománya, ami azt adhatja, hogy mást is tegyél, mint eddig. Ez óriási ajándék lehet magadtól magadnak!

Amikor még én tanultam ezt, akkor azt is mondták, hogy lehet, hogy az egész életem kevés arra, hogy ezt megtegyem. Mára már sokat változott ez!

Nem tudom azt ígérni, hogy két nap alatt teljesen új életet tudsz kezdeni, de azt igen, hogy olyan alternatívákkal leszel gazdagabb, amikre nem is számítanál. Ez nem zsákbamacska!

Ha tenni kívánsz magadért, másokért, magadon keresztül, ha kíváncsi vagy mi rejtőzik a tükör mögött, akkor találkozzunk!

  • Helyszín: Csobánka Élet Háza
  • Időpont 2023. 06.17-18.
  • Részvételi díj: 40.000 Ft ebben benne van a szállás díja is ágyneművel.
  • Önellátó, ivóvíz szűrőn keresztül biztosítva lesz.

Jelentkezni: https://almombanebren.hu/kapcsolat/  bármelyik elérhetőségén!

esemény, kérdések, rendezvény

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató