„Csak” Egy lépés a középpontodba

Hosszú évek alatt, mióta igyekszem segíteni azoknak, akik megkeresnek, sokszor hallottam ezeket a kifejezéseket: „szeretnék egyensúlyba kerülni, rátalálni a belső békémre, harmóniában élni, megtalálni a saját utamat…” és így tovább.

De vajon a keresők, vagy most épp Te, aki ezeket a sorokat olvasod, rájöttél már arra, hogy mi az, amit valójában keresel? Sikerült már megfogalmaznod magad számára úgy, hogy ne találj benne hibát, hiányt, vagy valóban az elégedettség, megnyugvás és a bizonyosság érkezzen meg hozzád a kimondott szavaidra? Ha igen, akkor jó úton jársz. Ha még érzed benne a bizonytalanságot, azt, hogy „valami hiányzik”, akkor lehet, hogy még nem sikerült kilépned abból a bűvkörből, amit az elménk (belső párbeszédünk) akar fenntartani a számunkra.

Úgy gondolom, hogy amit akadálynak, vagy épp hiánynak képzelünk/élünk meg, az nem akkora akadály, mint azt feltételeznénk. Igaz, hogy úgy érezzük, hogy valami távol tart attól, hogy tisztán láthassuk mindazt, ami miatt nem jön létre a vágyott hangulat az életünkben, de szerintem ez nincs olyan messze már. Ha csak abból indulok ki, ami most a világban zajlik „elterelés” szinten, akkor már biztosan nem lehetünk olyan „messze” attól, hogy újra a középpontunkban legyünk és emlékezzünk arra, hogy mindannyian mágikus lények vagyunk.

Ennek a minimális „távolságnak” az áthidalására szervezem a következő gyakorlást áprilisban.

Nem tudok és nem is akarok ígérni „megváltást” annak, aki részt vesz ezen a hétvégi tréningen. De egy valamit igen: A középpontunkba kerülés nem akkora feladat, mint azt elhitették velünk az életünk folyamán.

Mit adhat a középpontunkba kerülés? Egy olyan látásmódot, tapasztalást, amiben képes vagy abbahagyni az energia pazarló játszmákat és kikerülni belőlük egy pillanat alatt. Mindezt pusztán csak a középpontba kerülés gyakorlásával. A középpontba kerülés egyik állapota: „a nem fontos”. 😊 Ez nem egyenlő a „leszarom tablettával”, sőt!

Megtapasztalni, benne lenni, mindenkinek adott a lehetőség!

Erre jó alkalom az áprilisra szerveződő tréning.

  • Időpont: 2023. április 15-16. Kezdés szombat de.10-kor, befejezés vasárnap du. kb17 órakor
  • Részvételi díj: 40.000Ft, amiben benne van a szállás díja is. Ha nem kérsz ágynemű huzatot, akkor -1000 Ft.
  • Önellátó, teljesen felszerelt konyha áll a rendelkezésünkre, illetve vannak éttermek a közelben.
  • Ivóvíz szűrőn keresztül biztosítva lesz.

Bízom abban, hogy a fentebb leírt mondatok felkeltették benned a vágyat arra, hogy Te is a középpontodba kerülj!

Találkozzunk, emlékezzünk együtt!

Jelentkezni ITT TUDSZ.

esemény, gondolatok, kérdések, rendezvény

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató