Az észlelés

Az észlelés határtalansága

Mit jelent számodra ez a szó: észlelés?

Érezted már azt, hogy a világ nem csak annyi, mint amit megértesz/racionálisan felfogsz belőle? Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amikre nem találtál választ sem a tudományban, sem máshol? Vagy hallottál másoktól dolgokat, amiket felfoghatatlannak tartottál?

A legegyszerűbb reakció az, ha elutasítod ezek létezését. De ez rendben van, ha így jó neked. De mi van akkor, ha már megéltél Te magad is valamit és még mindig ott motoszkál valahol, vajon mi lehetett az Vagy csak egyszerűen ki akarsz szabadulni a hétköznapi egyformaságodból úgy, hogy közben megéled az életed egyik meghatározó tapasztalását? Lehet, hogy most jött el a pillanat számodra, hogy közelebb kerülj a megélésedhez.

Az érzékelés ajtajának kinyitása lehetőség ad arra is, hogy megélj olyan dolgokat, amik túlmutatnak az eddigi élettapasztalataidon. Vannak gyakorlatok, amik pont azt célozzák meg, hogy átlépjük az eddigi észlelésünk határait, mindenki a saját érzékelésének ajtaján keresztül. Ezekből fogok egy hétvégi elvonulást tartani. Olyan gyakorlatokat viszek magammal, amik valóban képesek tovább lökni a figyelmünk rögzültségét. Ezek eredményeképpen az észlelés elmozdulása meg tud történni.

Persze a gyakorlatok önmagukban semmit nem érnek. Többlet energiára lesz szükség ahhoz, hogy a tapasztalás megtörténjen. Energia gyűjtés/felszabadítás is szerepel a hétvége programjában. Törekedni fogok a tapasztalásokat, megéléseket meghagyni annak, ami, és eltávolodni az érteni akarástól.

Terveim szerint a csönd és a gyakorlatok a fő irány!

Bízom benne, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk, akkor a szabadban fogunk gyakorolni.

Együtt minden könnyebb! Gyere el és tapasztalj!

  • Helyszín: Szokolya – Királyrét, Hiúz Ház
  • Időpont: 2024.08.31- 09. 01.
  • Kezdés: szombat de.10:00
  • Befejezés: vasárnap du. 17:00
  • Önellátó, ivóvíz biztosítva lesz vízszűrőn keresztül.
  • Részvételi díj:  40.000Ft (szállással együtt) Ha valaki kér ágynemű huzatot az +1200Ft
  • Jelentkezni: https://almombanebren.hu/kapcsolat bármelyik elérhetőségén lehet augusztus 18-ig.
  • Regisztrálni 10 000 Ft foglaló befizetésével lehet. Bankszámlaszámot privátban. Lemondási idő: 48 óra

esemény, gyakorlatok

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató