személyes erő

A személyes erőnk felébresztése

Sokszor érezheted azt, hogy elfáradsz a nap végére, vagy már fáradtan is ébredsz fel reggel.
Vajon mi lehet az oka? „Csak” annyi, hogy a munka, vagy bármilyen más elfoglaltság kiszipolyozza az erődet, energiádat? Esetleg most a hőségtől nem tudsz jól aludni? De sorolhatnám még tovább is.
Hová lett a gyermekkorunkban örökmozgást biztosító életerőnk? Belefáradtunk abba, hogy felnőttünk és felelősséget kell vállalni a tetteinkért? Vagy épp másokért kell felelősséget vállalni? Esetleg a mindennapi rutinjaink, szokásaink életunttá, erőtlenné tesznek? De az is lehet, hogy olyan mértékű tagadásba kerültünk az életünk során, hogy már csak ezt az egy mondatot ismételjük esténként: „semmire nincs erőm”?

De! Mi van akkor, ha a velünk született erőnk még mindig a rendelkezésünkre áll, csak elfelejtettük azt, hogy milyen is volt akkor, miért volt az a természetes. Mit gondolsz, hogyan tudnánk kapcsolódni újra ahhoz?

Van kedved kipróbálni, élni azzal a lehetősséggel, hogy egy tábor keretein belül, személyes munkával megkeressük együtt minden résztvevőnek a kapcsolódási pontjait és az azt elfedő élettörténetekbe rejtett energiákat felszabadítva újra hozzáférjünk a velünk született energiánkhoz?

Találkozzunk augusztus 20-22-én, hogy együtt ráébredjünk arra, hogy kinek is születtünk erre a világra!

  • A tábor helyszíne: Kulcs, Zöldtulipán udvarház (https://zoldtulipanudvarhaz.hu/)
  • Részvételi díj: 45000 Ft, amiben a szállás költsége is szerepel.
  • Önellátó, ivóvízszűrő biztosítva lesz.

esemény, személyes erő, tábor

All rights reserved © Álmomban Ébren | Adatvédelmi tájékoztató